TuinbouwTUINBOUW BEREGENING

Voor de tuinbouw levert STTEurope diverse pompen voor hoge druk. Hieronder een aantal types , modellen die onder andere hiervoor geschikt zijn.

E-TECH FN Normpompen

 E-Tech FN Normpompen is geschikt voor koud en heet water. De lange levensduur en eenvoudig onderhoud maakt dit een pomp geschikt voor onder andere de tuinbouw. De gietijzeren waaier heeft een kataforese behandeling tegen corrosie. De pomp maakt gebruik van standaard Burgmann seals.

 

E-TECH Meerstrapspompen

De E-Tech meerstrapspompen zijn zowel in horizontale- alsmede verticale uitvoeringen. De meertraps boosterpomp van de EH-serie is ontworpen om aan uw drukverhogingsbehoeften te voldoen. De roestvrijstalen constructie biedt hoge prestaties in een breed scala aan toepassingen. De EV-serie van roestvrijstaal leveren efficiëntie en superieure prestaties voor een groot aantal veeleisende toepassingen. Informatie is beschikbaar op onze website bij brochures


CONFORTO STD Centrifugaal pompen

De Conforto STD series heeft een dubbele waaier van messing. De pomp heeft een horizontale ingang en verticale uitgang. De pomp is geschikt voor schoon water tot 80 ºC. De STD series pompen worden toegepast in applicaties die hoge druk vereisen. De STD is leverbaar van 0,55kW tot en met 5,5kW. Informatie is beschikbaar op onze website bij brochures.

 

CONFORTO N monobloc Centrifugaal pompen

De Conforto N series zijn zogenaamde NORM pompen. De pompen leveren een redelijk tot hoog debiet bij een hoge druk en zijn zeer geschikt voor applicaties met een hoge druk. De N32-160 A-B pompen zijn uitgevoerd met een messing waaier, alle andere modellen zijn met gietijzeren waaiers. Informatie is beschikbaar op onze website bij brochures.  JOVAL Tanks

De Joval roestvast stalen tanks met membraam zijn ideaal voor het op druk houden van het systeem alsmede om de pomp te ontlasten. De tanks zijn zowel horizontaal als verticaal verkrijgbaar. Verticale tanks gaan tot een volume van 1000 liter, de horizontale tanks tot 300 liter. De maximale druk van de tanks is 8 bar. Informatie is beschikbaar op onze website bij brochures.