Landbouw

LANDBOUWBEREGENING

Voor de landberegening worden over het algemeen pompen met grotere capaciteiten gebruikt. Ook hier heeft STTEurope meerdere mogelijkheden in types en modellen. Hieronder vindt u eens selectie van pompen die uitermate geschikt zijn voor de beregening van landbouw.


JOVAL bronpompen

Joval heeft een uitgebreide range pompen van 6" tot 10" welke uitermate geschikt zijn voor de beregening van landbouw. De standaard Joval 6" bronpomp tot 60m³/h is van RVS304 met Noryl® waaiers. Vanaf 50 m³/h tot 300 m³/h beschikt Joval over gietijzeren pompen. Deze kunnen ook geleverd worden met bronzen waaiers. Als officiële distributeur van Franklin Electric leveren wij alle bronpompen met de zeer geprezen Franklin Electric motoren.  Een ijzersterke combinatie die uw oogst beschermt tegen droge omstandigheden. Een snelle levering van deze pompen is vaak een noodzaak, proberen wij hebben in het hoog seizoen de standaard pompen uit voorraad te leveren en is de levertijd van de gietijzeren bronpomp meestal binnen een week leverbaar.

 


 

E-TECH RVS bronpompen

E-Tech levert een grote range van compleet roestvrijstalen bronpompen van 4kW tot 250kW. De bronpompen zijn ideaal voor het gebruik in landbouw beregening. De pompen zijn verkrijgbaar in RVS304 , RVS316 , 904L of Duplex.  De VSC 8" en 10" pomp zijn van gegoten roestvast staal. De VS 6" range gaat tot maximaal 80 m³/h en heeft een maximale druk van 70bar. De VS 8" pomp heeft een maximum debiet van 120 m³/h en levert een maximale druk van 50bar. De VSC 8" kan maximaal 192 m³/h leveren en een maximale druk bereiken van 47bar. De 10:  VSC pomp haalt een debiet van 340 m³/h en heeft een maximale druk van 48bar