Beregening

TUINBEREGENING

Voor de tuinberegening zijn meerdere types en merken pompen leverbaar. Hier vindt u een overzicht van welke pompen die wij leveren geschikt zijn voor de tuinberegening. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of informatie downloaden via brochures pagina.


JOVAL 4" bronpomp

 De JOVAL 4" bronpomp is ideaal voor tuinberegening. Samen met de FRANKLIN ELECTRIC 4" motor is dit een ijzersterke combinatie in  kwaliteit. De BS series gaat tot 20 m3/h en met een maximum van 7,5kW. Al vele jaren is deze combinatie de keuze van vele professionele installateurs van tuinberegening installaties. De meeste tuinberegening installaties gebruiken bronpompen van 4-, 6- of 8 m³/h tot een maximum van 10 m³/h. Wij adviseren altijd een motorkabel te gebruiken uit één lengte, deze is meestal 20m , afhankelijk van de diepte van de pomp. Hierdoor is er geen kabellas onderwater nodig, waardoor mogelijk toekomstige kortsluiting door lekkage in de las uitgesloten wordt. Wat weer de levensduur van de pomp ten goede komt.


CONFORTO NP centrifugaalpomp

De CONFORTO NP centrifugaal pomp is een zeer efficiënt en een zeer geluidsarme pomp. De pomp wordt geleverd met messing waaier. Op aanvraag is deze ook verkrijgbaar met Noryl® waaier. Er zijn verschillende modellen in de NP verkrijgbaar, de NP, NPX en NP B. Deze type pompen zijn alle "self-priming" pompen. De NP (zie afbeelding) is verkrijgbaar van 0,45kW tot 2,2kW met een maximale flow van 9m³/h.  De NNP BPX is een RVS304 pomp verkrijgbaar in 0,6kW en 0,75kW met een maximale flow van 3m³/h. De NPB (zie afbeelding) is een self priming pomp met dubbele waaier voor een redelijk hoge druk bij veel debiet tot maximaal 7 m³/h. Verkrijbaar in 1,1kW , 1,5kW en 2,2kW.

CONFORTO MCO centrifugaalpomp

De CONFORTO MCO is een Multi waaier centrifugaal pomp, geluidsarm en zeer geschikt in hoge druk irrigatie systemen. De MCO centrifugaal pomp is uitgevoerd met Noryl® waaiers.  De pomp is verkrijgbaar van 0,6kW tot 2,2kW en met een maximale flow van 9 m³/h. De pomp is geschikt voor schoon water met een maximum temperatuur van 40 ºC. 


E-TECH EHsp centrifugaalpomp

EHsp heeft een ontwerpinnovatie van een speciaal elastisch kleppensysteem waardoor lucht, aanwezig in het systeem, kan ontsnappen. Tijdens het begin opent deze elastische klep, die zich in de eerste fase bevindt, zodat lucht uit het systeem kan ontsnappen en er water in de pomp kan komen. Zodra de druk op een bepaald punt aankomt, wordt de klep gesloten en bereikt de pomp de vereiste prestaties.Dit maakt de EHsp de enige roestvrijstalen AISI304 zelfaanzuigende horizontale meertraps pomp op de markt.


SPORTVELDBEREGENING

 Voor sportveldberegening hebben wij diverse types en merken pompen beschikbaar. Van de standaard uitvoeringen tot gietijzeren pompen met dito waaiers. Deze pompen zijn ook leverbaar met bronzen waaier alsmede in geheel brons. Tevens hebben wij geheel RVS pompen (ook gegoten RVS) in 304, 316 en 904L of Duplex. Wij verzorgen de type bronpomp die geheel naar uw wens is.